Првата девојка на Илон Маск ги продава нивните заеднички фотографии од студентските денови

Првата девојка со која се забавувал милијардерот Илон Маск, Џенифер Гвин, ги продава на аукција нивните заеднички фотографии од студентските денови. Фотографиите се од времето …

Првата девојка на Илон Маск ги продава нивните заеднички фотографии од студентските денови Прочитај повеќе »