Ал Гор погреши пред десет години кога велеше дека ќе се стопи Северниот пол

Ал Гор излажа во 2008 година кога пред светската јавност изјави дека ќе се стопи ледената капа на Северниот пол во рок од пет години. Ваквата …

Ал Гор погреши пред десет години кога велеше дека ќе се стопи Северниот пол Прочитај повеќе »