(Видео) Аладин низ улиците на градот ги забавува Русите

Ликот на познатиот цртан јунак Аладин, го оживеа руски имитатор низ улиците на Екатеринбург. Павел Ковалев решил да се преправи во ликот на својот омилен …

(Видео) Аладин низ улиците на градот ги забавува Русите Прочитај повеќе »