(Видео) Александар и Белма од Гранд го промовираа спотот за заедничката песна

Александар Јосифовски и Белма Хусеинефендиќ објавија спот за песната „Воли ме ко себе“, откако неодамна дуетот го отпеаја на Охрид фест на македонски јазик. „Кога …

(Видео) Александар и Белма од Гранд го промовираа спотот за заедничката песна Прочитај повеќе »