(Видео) Каква грешка на НАСА, покрај Земјата профучел огромен астероид, а никој не го забележал

Алан Дафи главниот научник на „Ројал Институтот“ од Австралија минатата недела бил преплавен со повици од новинари, кои барале одговор од него, зошто не бил …

(Видео) Каква грешка на НАСА, покрај Земјата профучел огромен астероид, а никој не го забележал Прочитај повеќе »