Британски милијардер се ожени со готвачка, езерото Комо беше затворено еден месец поради свадбата

Британскиот милијардер Алан Хауард се ожени со готвачката Каролин Бајрон на раскошна венчавка во Италија. Основачот на хеџ-фондот, кој според „Форбс“ може да се пофали …

Британски милијардер се ожени со готвачка, езерото Комо беше затворено еден месец поради свадбата Прочитај повеќе »