(Видео) Аиртон Сена ја претчувствувал смртта

Аиртон Сена загина во несреќа на трка во Формула 1, пред 24 години, на 1 мај 1994 година. Многумина тврдат дека тој ја претчувствувал смртта, …

(Видео) Аиртон Сена ја претчувствувал смртта Прочитај повеќе »