Сцената во која Алан Рикман паѓа од зградата во „Умри машки“ е автентична

Во првиот дел од серијалот филмови „Умри машки“, во кој главната улога ја толкува Брус Вилис, една од сцените снимена во солитерот била автентична. Станува …

Сцената во која Алан Рикман паѓа од зградата во „Умри машки“ е автентична Прочитај повеќе »