Белгискиот крал по 50 години ја призна ќерката

Поранешниот белгиски крал Алберт Втори (85) по педесет години признал ќерка му Делфин Боел. Алберт принзал дека е биолошки татко на Боел и дека бил …

Белгискиот крал по 50 години ја призна ќерката Прочитај повеќе »