Тинејџер преживеал 49 дена пловејќи сам низ Пацификот

Индонезискиот тинејџер Алди Новел Адиланг (18) преживеал 49 дена пловејќи сам низ Пацифичкиот Океан. Откако заминал да лови риба со мал дрвен чамец, бил немоќен …

Тинејџер преживеал 49 дена пловејќи сам низ Пацификот Прочитај повеќе »