Иако Алек Болдвин негираше, ФБИ потврди дека тој пукал со пиштолот со кој беше убиена снимателката Халина Хачинс

Иако холивудскиот глумец Алек Болдвин на почетокот негираше, сепак ФБИ потврди дека тој пукал со пиштолот со кој беше убиена снимателката Халина Хачинс за време …

Иако Алек Болдвин негираше, ФБИ потврди дека тој пукал со пиштолот со кој беше убиена снимателката Халина Хачинс Прочитај повеќе »