Апсурд е да се мисли дека не е виновен, сопругот на Халина Хачинс го обвини Алек Болдвин за нејзино убиство

Сопругот на убиената снимателка Халина Хачинс, Метју Хачинс го обвини глумецот Алек Болдвин за траедијата која е случи во Ново мексико. Тој рече дека е …

Апсурд е да се мисли дека не е виновен, сопругот на Халина Хачинс го обвини Алек Болдвин за нејзино убиство Прочитај повеќе »