(Фото) Место на Европско, Алекс Душебаев направи свадба и замина на меден месец во Дубаи

Поранешниот ракометар на Вардар, Алекс Душебаев, се ожени со неговата партнерка Ирене Портиљо. Иако двајцата од поодамна се во граѓански брак, тие сега решија да …

(Фото) Место на Европско, Алекс Душебаев направи свадба и замина на меден месец во Дубаи Прочитај повеќе »