(Видео) Момче се убило мислејќи дека изгубило 750.000 долари на апликација за трговија со акции

Дваесетгодишниот Алекс Кернс се убил минатиот јуни, затоа што сметал дека изгубил 750.000 долари на ризичен облог, на апликацијата за трговија на акции „Робинхуд“. Алекс …

(Видео) Момче се убило мислејќи дека изгубило 750.000 долари на апликација за трговија со акции Прочитај повеќе »