Александар Коларов

Двајца директори на институти за спортска медицина се обвинети за смртта на фудбалерот Давиде Астори

Директорите на институтите за спортска медицина во Калјари и Фиренца, Франческо Стањо и Џорџо Галанти, се товарат дека се одговорни за смртта на поранешниот фудбалер …

Двајца директори на институти за спортска медицина се обвинети за смртта на фудбалерот Давиде Астори Прочитај повеќе »

Scroll to Top