Министерот Николовски во црна маичка одлета за Истанбул во економска класа

Министерот за земјоделство Љупчо Николовски вечерва одлета за Истанбул. На ноќниот лет од Скопје во авионот тој влезе со патниците во делот за економската класа, …

Министерот Николовски во црна маичка одлета за Истанбул во економска класа Прочитај повеќе »