Злобните го умреа Канго

Откако вчера беше објавена веста за смртта на Симеон Иванов – Канго, музичарот и режисер Александар Ристовски – Принц преку својот фејсбук-профил отворено кажа што …

Злобните го умреа Канго Прочитај повеќе »