(Видео) „Копито“ ја врати Сара Мејс на сцената

Пејачката Сара Мејс објави тризер-видео од својата нова песна „Копито“. Автор на песната е Александар Ристески Принц, а спотот треба да излезе на крајот на …

(Видео) „Копито“ ја врати Сара Мејс на сцената Прочитај повеќе »