Судијка му судеше на сопругот во Првата македонска фудбалска лига

Ирена Велевичковска за првпат му судеше на сопругот, Александар Ристевски во Првата фудбалска лига на Македонија, пренесе „Штипски Асови“. Ирена беше четвртиот судија на мечот …

Судијка му судеше на сопругот во Првата македонска фудбалска лига Прочитај повеќе »