По две децении Росана се враќа на „Макфест“

Од 10 до 12 октомври годинава во домот „Ацо Шопов“ во Штип ќе се одржи 34. издание на фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2019“. Биба …

По две децении Росана се враќа на „Макфест“ Прочитај повеќе »