„Бабино девојче“ од Нино Величковски доби нова верзија

Александар Митевски и Драган Спасов – Дац ја препеаја песната „Бабино девојче“ од пејачот Нино Величковски. Песната ја посветија на градот Куманово, каде што го …

„Бабино девојче“ од Нино Величковски доби нова верзија Прочитај повеќе »