Мрме на суд ја доби премијата од ФФМ за настапот на Европско

Бившиот селектор на македонската фудбалска репрезентација, Игор Ангеловски Мрме на суд ја добил премијата за настапот на Европското првенство во 2020 година. Неговиот адвокат Александар …

Мрме на суд ја доби премијата од ФФМ за настапот на Европско Прочитај повеќе »