(Видео) Мислев дека е детски цртеж, се брани чуварот кој заработи отказ уште првиот ден откако уништи слика вредна 750.000 долари

Александар Васиљев (63) е човекот кој заработи отказ уште првиот ден од руската уметничка галерија во Екатеринбург, откако уништи слика вредна 750.000 долари. Од што му …

(Видео) Мислев дека е детски цртеж, се брани чуварот кој заработи отказ уште првиот ден откако уништи слика вредна 750.000 долари Прочитај повеќе »