(Видео) Правел склекови на олтар и заработил казна од 600 евра

Германскиот уметник Александер Карл заработил 600 евра казна затоа што правел склекови на црквениот олтар. Неговата изведба во базилката „Свети Иван Крстител“ била прогласена за …

(Видео) Правел склекови на олтар и заработил казна од 600 евра Прочитај повеќе »