(Видео) Лукашенко го прошета Путин низ градот Александрија

Претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко, и рускиот лидер, Владимир Путин, минаа неколку часа во неформален разговор за време на форумот меѓу Белорусија и Русија. Лукашенко …

(Видео) Лукашенко го прошета Путин низ градот Александрија Прочитај повеќе »