„Жените ми беа единствениот порок“ – Ексклузивно интервју со Хари Верешановиќ

Босанскиот музичар и кантавтор, Хари Мата Хари, вечерва е во Скопје. Тој е тука заради вториот роденден на ресторанот „Еквилибриум“. Вели дека до сега не …

„Жените ми беа единствениот порок“ – Ексклузивно интервју со Хари Верешановиќ Прочитај повеќе »