Роман Абрамович во врска со 30 години помлада Украинка

Рускиот милијардер Роман Абрамович е во врска со 30 години помладата Украинка Александра Корендјук. Двајцата веќе некое време се гледаат, а медиумите пренесоа дека Корендјук …

Роман Абрамович во врска со 30 години помлада Украинка Прочитај повеќе »