Олимписката лизгачка Александра Пол загина во сообраќајна несреќа

Поранешната олимписка лизгачка Александра Пол, загина во сообраќајна несреќа во Канада. Пол загина на 31 година, а во сообраќајката која се случи во близина на …

Олимписката лизгачка Александра Пол загина во сообраќајна несреќа Прочитај повеќе »