Александра Спасеска в петок ја промовира својата прва стихозбирка „Прости песни“

Новинарка, преведувачка и активистка Александра Спасеска, в петок на Саемот на книгата во „Борис Трајковски“, ќе ја промовира стихозборката „Прости песни (на кого помислуваш кога …

Александра Спасеска в петок ја промовира својата прва стихозбирка „Прости песни“ Прочитај повеќе »