(Видео) Целиот град се собра за да ја одбележи Ноќ на вештерките порано за момче болно од рак ѝ кое има уште неколку недели живот

Американскиот празник „Халовин“ оваа година дојде порано за петгодишниот Александрос Хурдаксис од Онтарио, Канада. Александрос е болен од рак ѝ му остануваат уште неколку недели …

(Видео) Целиот град се собра за да ја одбележи Ноќ на вештерките порано за момче болно од рак ѝ кое има уште неколку недели живот Прочитај повеќе »