Руски академик тврди дека до 2600 година луѓето ќе станат бесмртни

Рускиот академик Алексеј Турчин тврди дека до 2600 година луѓето ќе станат бесмртни и дека тогаш мртвите ќе можеме да ги враќаме во живот. Кога …

Руски академик тврди дека до 2600 година луѓето ќе станат бесмртни Прочитај повеќе »