(Видео) Сексуално злоставувани девојки и видеа со малолетничка порнографија се ставаат на „Порнхаб“, тврдат британски новинари

Двајцата британски истражувачки новинари Алексиј Мострус и Гзавиј Гринвуд, откриле дека зад еден од најпознатите бесплатни сајтови за порнографија, „Порнхаб“ се крие криминал. Тие велат …

(Видео) Сексуално злоставувани девојки и видеа со малолетничка порнографија се ставаат на „Порнхаб“, тврдат британски новинари Прочитај повеќе »