(Видео) Тинејџерка се заканила дека ќе убие стотина луѓе во школо за забава

Осумнаесетгодишната Алексис Вилсон од Оклахома во понеделникот им признала на колегите на работа дека планира да убие 400 луѓе во нејзиното старо средно школо каде …

(Видео) Тинејџерка се заканила дека ќе убие стотина луѓе во школо за забава Прочитај повеќе »