(Видео) Дајте ми лабораторија и ќе најдам лек за коронавирусот, осуден фармацевт бара да излезе од затвор

Мартин Шкрели, познат и како „Фарма Бро“, поради неговата одлука да ја зголеми цената на лекови кои спасуваат живот, побара да биде ослободен од затвор, …

(Видео) Дајте ми лабораторија и ќе најдам лек за коронавирусот, осуден фармацевт бара да излезе од затвор Прочитај повеќе »