(Видео) Али Диа прогласен за најпознатиот фудбалски измамник

Угледниот британски фудбалски портал Four Four Two направил листа на 50 најлоши фудбалери во историјата на Премиер лигата. На прво место се најде најголемиот измамник, …

(Видео) Али Диа прогласен за најпознатиот фудбалски измамник Прочитај повеќе »