Синот на Мухамед Али живее во сиромаштија во Мајами

Единствениот биолошки син на Мухамед Али тврди дека преживува со помалку од 8 долари дневно и дека мора да прифаќа било каква работа за да може …

Синот на Мухамед Али живее во сиромаштија во Мајами Прочитај повеќе »