(ВИДЕО) Заборавете го Али Бег, стигна новиот пресладок турски актер – Поради овој заводник девојките не пропуштаат ниту една епизода

Топлотните удари се ништо во споредба со температурата која тој ја подигнува кога ќе се појави.На почетокот на летото почна да се емитува турската серија …

(ВИДЕО) Заборавете го Али Бег, стигна новиот пресладок турски актер – Поради овој заводник девојките не пропуштаат ниту една епизода Прочитај повеќе »