Љубовницата на Путин му го промени животот, пишува во новата биографија за рускиот лидер

Нова биографија која детално го опишува животот на рускиот претседател Владимир Путин, открива како неговата љубовница, Алина Кабаева му го променува животот и влијае на …

Љубовницата на Путин му го промени животот, пишува во новата биографија за рускиот лидер Прочитај повеќе »