Поранешна шпионка на Путин рече дека ги поминала сите специјални секс-тренинзи на КГБ и дека од мажите можела да извлече секакви тајни

Поранешната шпионка на рускиот претседател Владимир Путин, Алија Роза, рече дека ги има поминато сите специјални секс-тренинзи на КГБ и дека од мажите може да …

Поранешна шпионка на Путин рече дека ги поминала сите специјални секс-тренинзи на КГБ и дека од мажите можела да извлече секакви тајни Прочитај повеќе »