Повторно Русинка е најубаво девојче на светот

Русинката Алина Јакупова е прогласена за најубавото девојче во светот. Шестгодишната Алина на „Инстаграм“ ја следат повеќе од 22.000 фанови. Таа со моделството се занимава од …

Повторно Русинка е најубаво девојче на светот Прочитај повеќе »