Жена 17 километри го носеше на рамо своето старо куче за да избега од Украина

Триесет и петгодишната Украинка Алиса го носела на рамо своето старо куче 17 километри за да избега од Украина. Таа го носела на рамо сè …

Жена 17 километри го носеше на рамо своето старо куче за да избега од Украина Прочитај повеќе »