алиша кис

Алиша Кис во клуб нарачала моркови наместо пијалак

Американската пејачка Алиша Кис имала необично барање во клуб, каде наместо пијалак нарачала, моркови. Нејзиниот сопруг, музичкиот продуцент Свис Биц во објава на социјалните мрежи …

Алиша Кис во клуб нарачала моркови наместо пијалак Прочитај повеќе »

Scroll to Top