Ник Канон ќе го добие 12 дете, бремена уште една од неговите бивши

Водителот Ник Канон ќе го добие 12 дете. Медиумите објавија дека една од неговите бивши, Алиша Скот, повторно е бремена. Пред месец дена го доби …

Ник Канон ќе го добие 12 дете, бремена уште една од неговите бивши Прочитај повеќе »