алишта

Што да направите ако облеката ви се смали од перење

Понекогаш, по машинското перење на алиштата поради центрифугата или заради несоодветна температура, алиштата може да се намалат за еден или два броја. Но, постои трик со чија …

Што да направите ако облеката ви се смали од перење Прочитај повеќе »

Scroll to Top