(Фото) Уметница објавува контроверзни портрети од двојници на кралското семејство

Фотографот и уметник Алисон Џексон користи дублери за да ги имитира моментите од животите на славните лица. Ниту една нејзина фотографија не е автентична, а …

(Фото) Уметница објавува контроверзни портрети од двојници на кралското семејство Прочитај повеќе »