(Видео) На британски пратеник му се слоши, па салата веднаш се испразни

На британскиот пратеник Алок Шарм му се слоши за време на неговиот говор во Парламентот, па останатите колеги, од страв дека станува збор за короанвирус, …

(Видео) На британски пратеник му се слоши, па салата веднаш се испразни Прочитај повеќе »