алпи

Алпите ќе останат без снег во 2100 година

Швајцарски научници на состанокот на Европската геонаучна унија во Виена, претставија студија во која тие предвидуваат дека до крајот на 21 век, глобалното затоплување ќе …

Алпите ќе останат без снег во 2100 година Прочитај повеќе »

Scroll to Top