(Видео) Адвокатите објавија снимка од сексуалниот напад на Доналд Трамп

Адвокатите на Доналд Трамп стигнаа до снимка на која се гледа како американскиот претседател за време на изборната кампања во 2016 година ја бакнал жената …

(Видео) Адвокатите објавија снимка од сексуалниот напад на Доналд Трамп Прочитај повеќе »