Џорџ Клуни плачел за време на говорот на Амал Аламудин

Актерот Џорџ Клуни ја доби награда за животно дело во Лос Анџелес. Настанот беше обележан со говорот на неговата сопруга Амал во кој таа му …

Џорџ Клуни плачел за време на говорот на Амал Аламудин Прочитај повеќе »