Аманда Бајнс

Аманда Бајнс излезе од психијатирија ќе оди на домашно лекување

Актерката Аманда Бајнс (37) е пуштена од установата за ментално здравје по еден месец откако беше пронајдена како талка гола по улиците во Лос Анџелес. …

Аманда Бајнс излезе од психијатирија ќе оди на домашно лекување Прочитај повеќе »

Глумицата Аманда Бајнс заврши во психијатриска болница откако ја виделе како шета гола по улица

Глумицата Аманда Бајнс (36) била примена во психијатриска болница откако била пронајдена како гола и сама шета по улица, пренесува TMZ. Проблематичната актерка, која се …

Глумицата Аманда Бајнс заврши во психијатриска болница откако ја виделе како шета гола по улица Прочитај повеќе »

Scroll to Top